Batu wol panel - Cina Shenzhen Changye Gedong

produk

panel batu wol

Pondok Description:

Ukuran: Panjang: 1200-2400mm Width: 1200mm, 600mm (1000mm, 1150mm nyaéta sadia) ketebalan: 40-100mm Density: 60-200kg / m3 The pamakéan tina wol batu: 1.Rock wol geus dipaké pikeun bahan wangunan, sarta struktur baja insulasi 2. Soundproof na fireproof dipaké pikeun témbok jeung hateup imah 3. Panas pelestarian pikeun struktur baja gedong 4. Panas insulasi pikeun témbok jeung hateup imah mun ngahemat energi 5. pikeun témbok partisi indoor, Train kompartemen.


jéntré produk

Tags produk

ukuran:

Panjangna: 1200-2400mm

Lebar: 1200mm, 600mm (1000mm, 1150mm nyaéta sadia)

Ketebalan: 40-100mm 

Kapadetan: 60-200kg / m3

 

The pamakéan tina wol batu:

1.Rock wol geus dipaké pikeun bahan wangunan, sarta insulasi struktur baja

2. Soundproof na fireproof dipaké pikeun témbok jeung hateup imah  

3. Panas pelestarian pikeun ngawangun struktur baja

4. Panas insulasi pikeun témbok jeung hateup imah mun ngahemat energi 5. Pikeun témbok partisi indoor, Train kompartemen.

batu wol batu


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !