gauge lampu drywall stud C250 - Cina Shenzhen Changye Gedong

produk

Lampu gauge drywall stud C250

Pondok Description:

1. bahan atah kualitasna panas dipped séng galvanized strip baja, mutlak fireproof jeung panas insulasi, waterproof tur anti karat, anti korosi, durability tinggi 2. Hot dipped séng galvanized baja strip séng palapis nyaeta 275g / m2. 3. Ngajual ogé di Australia, di mana produk geus ngarasakeun hiji reputasi unggulan jeung kualitasna alus sarta jasa 4. pabrik produk spésifikasi husus pikeun konsumén 5. parabot Advanced jeung téhnologi bisa mastikeun produk persis ukuranana, ...


  • Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company
  • Produk utama: saluran baja Galvanized, dewan semén, bahan fireproof
  • Taun Ngadegna: 1913
  • Jumlah karyawan: 200
  • MOQ: 2000 Potongan / 2000m2
  • Suplai Kamampuhan: 100000 ton per minggu
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Uni Kulon, MONEYGRAM
  • Location: Guangdong, Cina (Daratan) / Vietnam
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Bahan baku kualitasna strip panas dipped séng galvanized baja, mutlak fireproof jeung panas insulasi, waterproof tur anti karat, anti korosi, durability tinggi

    2.  Hot dipped séng galvanized baja strip séng palapis nyaeta 275g / m2.

    3.  Ngajual ogé di Australia, di mana produk geus ngarasakeun hiji reputasi unggulan jeung kualitas sarta jasa tinggi

    4.  pabrik produk spésifikasi husus pikeun konsumén

    5.  parabot Advanced jeung téhnologi bisa mastikeun produk persis ukuranana, kualitas luhur

    6.  sistem manajemen kualitas ISO, SGS Sistim sertipikat.

    QQ 图片 20180123093211
    QQ 图片 20180716095308QQ 图片 20180716105041

    车间 1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !