Séng coated siling batten - Cina Shenzhen Changye Gedong

produk

Séng coated batten siling

Pondok Description:

rinci rusuh Galvanized baja propil Séng palapis: 60g / m2-275g / m2 ketebalan: 0.35mm-1.5mm Panjang: Maximum panjangna 11.58m Packing: Hapus pita, 20pcs / kebat Dipaké pikeun baja lampu pigura imah Kauntungan 1. profil baja Galvanized bahan baku kualitasna panas dipped séng galvanized strip baja, proofing beueus mutlak, insulasi panas sarta durability tinggi, résistansi karat tinggi. 2. spésifikasi bisa nuturkeun nepi syarat customer. 3. parabot Advanced bisa mastikeun persis ukuranana, quali tinggi ...


  • Jenis Usaha: Produsén / Factory & Trading Company
  • Produk utama: saluran baja Galvanized, dewan semén, bahan fireproof
  • Taun Ngadegna: 1913
  • Jumlah karyawan: 200
  • MOQ: 2000 Potongan / 2000m2
  • Suplai Kamampuhan: 100000 ton per minggu
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Uni Kulon, MONEYGRAM
  • Location: Guangdong, Cina (Daratan) / Vietnam
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci gancang

    propil baja Galvanized

    Séng palapis: 60g / m2-275g / m2

    Ketebalan: 0.35mm-1.5mm

    Panjangna: panjang Maximum 11.58m

    Packing: Hapus pita, 20pcs / kebat

    Dipaké pikeun pigura imah baja lampu

    Kauntungannana

    1. baja bahan baku profil Galvanized kualitasna panas dipped séng galvanized strip baja, proofing beueus mutlak, insulasi panas sarta durability tinggi, résistansi karat tinggi.

    2. spésifikasi bisa nuturkeun nepi syarat customer.

    3. parabot Advanced bisa mastikeun persis ukuranana, produk kualitas luhur.

    4. saluran Steel nu gampang bisa dirakit, simpen kavling waktu proyék Anjeun.

    5. lega pamakéan, bisa dipaké pikeun siling ditunda di hotél, bioskop, emporiums, pabrik, kantor, 

    imah, kapal terbang-terminal wangunan, stasiun beus, lounge ngantosan, jsb

    Prosedur inspeksi kualitas

    Simkuring gaduh lima prosés QC ketat kaasup bahan asup QC, IPQC (dina prosés QC on patroli), LQC (garis QC), FQC (produk ahir QC) jeung OQC (output QC saméméh pengiriman barang).

    spésifikasi( Width * Tepi Jangkungna * gauge ):

    20 * 35 * 50 * 35 * 20 * 1.00mm
    20*24*50*24*20*0.75/1.15mm
    20 * 35 * 75 * 35 * 20 * 0,75 / 1.15mm
    15 * 15 * 50 * 15 * 15 * 1.00mm

    Ukuran bisa ngaropéa.

    QQ 图片 20180123093112


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !