Avantazhet tona

Changye is a global professional company, specialize in building materials.

We export building products with competitive prices and superb quality to more than 50 countries and export up to 100 containers every month.

Qëllimi ynë është që të ofrojë produkte që janë  cost-effective and customer-friendly, helping companies create brands and win markets.  

Në mënyrë rigoroze në përputhje me NDËRKOMBËTAR standardet nacionale inspektimit të cilësisë, inspektimit objektive dhe shkencore cilësisë dhe vlerësimi i produkteve, ka kaluar ISO, SGS, certifikimit er.

Klientët tanë

QQ 图片 20180713172941
QQ 图片 20180714092235
QQ 图片 20180714093948
QQ 图片 20180714100801
Knauf
QQ 图片 20180727163553
QQ 图片 20180727163730
partner_05
partner_04
partner_03
partner_01
partner_02
partner_08

WhatsApp Online Chat !