Rock wool panel - China Shenzhen Changye Building

Products

panel Rock wool

Short Description:

Size: Length: 1200-2400mm Jembar: 1200mm, 600mm (1000mm, 1150mm cumawis) kekandelan: 40-100mm Kapadhetan: 60-200kg / m3 Panggunaan wool rock: 1.Rock wool iki digunakake kanggo bahan bangunan, lan struktur baja jampel 2. mineral lan tahan geni digunakake kanggo tembok lan gendheng saka house 3. Marine pengawetan kanggo struktur baja bangunan 4. Marine Insulation kanggo tembok lan gendheng saka house kanggo nyimpen energi 5. kanggo wall pemisahan njero ruangan, Train kamar.


Detail produk

Tags Product

Size:

Length: 1200-2400mm

Jembar: 1200mm, 600mm (1000mm, 1150mm cumawis)

Kekandelan: 40-100mm 

Kapadhetan: 60-200kg / m3

 

Panggunaan wool rock:

1.Rock wool iki digunakake kanggo bahan bangunan, lan jampel struktur baja

2. mineral lan tahan geni digunakake kanggo tembok lan gendheng saka house  

3. Marine pengawetan kanggo bangunan struktur baja

4. Marine Insulation kanggo tembok lan gendheng saka house kanggo nyimpen energi 5. Kanggo wall pemisahan njero ruangan, Train kamar.

rock wool rock


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !