Seng ditutupi ceiling batten - China Shenzhen Changye Building

Products

Seng ditutupi batten langit-langit

Short Description:

rincian cepet Galvanized baja profil Seng nutupi: 60g / m2-275g / m2 kekandelan: 0.35mm-1.5mm Length: Bukaan dawa 11.58m Packing: Clear tape, 20pcs / mbendel Digunakna kanggo baja cahya pigura house Advantage 1. profil baja Galvanized mentahan materi kualitas dhuwur panas dicelup seng galvanis Strip baja, proofing lembab Absolute, panas jampel lan kekiatan dhuwur, resistance teyeng dhuwur. 2. specification bisa tindakake munggah syarat customer. 3. peralatan Advanced bisa nggawe manawa persis ukuran, quali dhuwur ...


  • Jinis Bisnis: Produsen / Pabrik & Trading Company
  • Produk utama: saluran baja Galvanized, Papan semen, bahan kang tahan geni
  • Taun madeg: 1913
  • Jumlah Karyawan: 200
  • MOQ: 2000 Potongan / 2000m2
  • Sumber Kabisan: 100000 ton saben minggu
  • Sarat Pembayaran: T / T, PAYPAL, UNION WEST, MoneyGram
  • Lokasi: Guangdong, China (Mainland) / Vietnam
  • Detail produk

    Tags Product

    rincian cepet

    profil baja Galvanized

    Seng nutupi: 60g / m2-275g / m2

    Kekandelan: 0.35mm-1.5mm

    Length: dawane maksimal 11.58m

    Packing: Clear tape, 20pcs / mbendel

    Digunakake kanggo pigura house baja cahya

    Advantage

    1. baja materi mentahan profil Galvanized kualitas dhuwur panas dicelup seng galvanis Strip baja, proofing lembab Absolute, panas jampel lan kekiatan dhuwur, resistance teyeng dhuwur.

    2. specification bisa tindakake munggah syarat customer.

    3. peralatan Advanced bisa nggawe manawa persis ukuran, kualitas produk.

    4. saluran Steel gampang dipun klempakaken, nyimpen persil saka wektu saka project.

    5. Wiyar Panggunan, bisa digunakake kanggo langit-langit dilereni soko tugas Hotel, bioskop, emporiums, pabrik, kantor, 

    house, pesawat-terminal bangunan, stasiun bus, Lounge nunggu, etc.

    prosedur pengawasan Quality

    We kudu limang pangolahan QC ketat kalebu bahan mlebu QC, IPQC (ing proses QC ing patrol), LQC (baris QC), FQC (produk final QC) lan OQC (output QC sadurunge kapal).

    Keterangan( Jembar * Edge Dhuwur * Gauge ):

    20 * 35 * 50 * 35 * 20 * 1.00mm
    20*24*50*24*20*0.75/1.15mm
    * 35 * 20 75 * 35 * 20 * 0.75 / 1.15mm
    15 * 15 * 50 * 15 * 15 * 1.00mm

    Ukuran bisa selaras.

    QQ 图片 20180123093112


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !